OK-Matkojen ohjelmallisilta valmismatkoilta ikimuistoisia elämyksiä

OK-Matkojen matkat ovat valmismatkoja ja kuuluvat Kuluttajaviraston vakuuden piiriin. Valmismatkoihin sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja sekä OK-Matkojen lisä- ja erityisehtoja. Yleisissä valmismatkaehdoissa on sovittu mm. matkan peruuttamisoikeuksista, hinnan maksamisesta ja korvauskysymyksistä. Valmismatka on näin ollen asiakkaalle turvallinen, luotettava ja helppo valinta.

Valmismatka koostuu pakettina ostetusta matkailupalveluiden yhdistelmästä, kuten lennot ja hotelli tai hotelli ja matkailupalvelu. Kaikki ohjelmalliset matkamme sisältävät lennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa sekä majoituksen ja opaspalvelun. Lento+hotellimatkamme sisältävät aina lennon ja hotellimajoituksen. OK-Matkojen valmismatkoilla olemme keränneet kohteistamme kiinnostavimmat nähtävyydet ja retket, suunnitelleet lentoaikataulut parhaisiin vuorokaudenaikoihin sekä valinneet matkan kannalta parhaat hotellit, joten sinun tehtäväksesi jää vain etukäteen lomatunnelmaan virittäytyminen ja itse matkasta nauttiminen.

Lisää tietoa yleisistä valmismatkaehdoista

Lue lisää valmismatkoista ja valmismatkaehdoista Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta täältä >>

#munmatkatoimisto

on Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) ja sen jäsenyritysten yhteinen kampanja, jolla muistutetaan suomalaisia matkustajia niistä lukuisista hyödyistä, joita he matkatoimiston asiakkaana saavat niin työ- kuin vapaa-ajan matkoillaan. Lue lisää tästä tai katso alla oleva video.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

24.11.2021
Toimistomme marras- ja joulukuun aukioloajat
24.09.2021
Vuoden 2022 matkoja avattu myyntiin!
27.08.2021
Ohjeita turvalliseen matkustamiseen Covid 19 -pandemian aikana
05.07.2021
Puhelinnumeromme on muuttunut